C'est Sas Fotografie
<< terug naar home

Trouwen

Een bruiloft fotograferen is het vastleggen van bijzondere momenten, van emoties en van de liefde, die mensen beweegt. De kracht van een goede reportage is het gevoel dat je erbij bent en die emoties kunt voelen. Mensen en hun emoties fotograferen is de passie van Saskia, haar betrokkenheid en oog voor detail zijn voor haar vanzelfsprekend, maar blijken in zo’n reportage van grote toegevoegde waarde.

Saskia maakt graag spontane, ongedwongen foto’s en vindt snel die stijl, die het best bij het bruidspaar past, zonder al te veel vooraf in te vullen. Dat kan door met gevoel jullie emoties en die van jullie naasten op dat moment vast te leggen.

Vooraf bespreekt Saskia in een uitgebreide intake wat C’estSas voor jullie kan beteken op jullie grote dag. Dat kan desgewenst vanaf het aankleedmoment in de ochtend tot en met de aankomst in de bruidssuite midden in de nacht, of zelfs een reportage op de ochtend na de bruiloft.


Dat maatwerk zorgt ervoor dat jullie bruiloft voor altijd onvergetelijk wordt vastgelegd.

Een prachtig album zorgt ervoor dat je die herinnering nog vaak opnieuw zult beleven, of dat nou een budget hardcoverboek of een luxe album in een mooi gevoerde bewaardoos is. Een digitaal fotoalbum maakt Saskia met veel plezier.
Neem gerust vrijblijvend contact op om kennis te maken of voor een prijsindicatie.