C'est Sas Fotografie
<< terug naar home

Zakelijk op locatie

Goede, professionele foto’s zijn onmisbaar in de communicatie van uw bedrijf of organisatie. Uw doelgroep wil graag een duidelijk beeld krijgen van het product of de dienst die u te bieden heeft. Goed beeldmateriaal levert daar een onderscheidende bijdrage aan. 

C’estSas werkt met een moderne, mobiele fotostudio, die garant staat voor perfect uitgelichte foto’s op iedere locatie. Het beeldmateriaal is altijd geschikt voor zowel drukwerk als digitaal gebruik, in elk gewenst formaat en kleurprofiel.

C’estSas werkt voor zakelijke klanten snel en efficiënt, Saskia zorgt, ook op locatie, altijd dat ze tot in de puntjes voorbereid is en kan zich snel aan alle omstandigheden aanpassen. Daardoor heeft ze, zelfs onder tijdsdruk, alle tijd om gestructureerd op haar doel af te gaan. Moderne, mobiele apparatuur garanderen ook op locatie en onder de meest lastige lichtomstandigheden zuiver uitgelichte beelden en een optimaal resultaat.


De mogelijkheden voor bedrijven, overheden en organisaties zijn heel divers:

  • Sfeerfotografie van uw winkel, horecagelegenheid of bedrijfspand
  • Interieurfotografie voor bijvoorbeeld makelaars, woonwinkels en interieurstylisten
  • Sterke productfoto’s of foto’s van details van uw product
  • Een bedrijfsreportage binnen uw organisatie
  • Een reportage over uw dienstverlening, eventueel bij uw opdrachtgevers
  • Zakelijke en redactionele portretfotografie, bijvoorbeeld voor uw bedrijfsmagazine of een professionele profielfoto voor social media   

Het maken van die ene goede foto of die sterke serie, beperkt zich niet tot op het juiste moment op het knopje van de camera te drukken. Minstens zo belangrijk is de overgebrachte boodschap, de  ‘look and feel’ en de compositie van het beeld. Die moeten eenduidig, helder, kleurecht en overzichtelijk zijn. Het resultaat is mooi beeldmateriaal, dat uw boodschap in een oogopslag bij uw doelgroep overbrengt. 

Wilt u meer weten of een afspraak maken met C’estSas? Neem gerust vrijblijvend contact op: